Wij maken 'waar' wat wij beloven!

Reflex heeft 25 jaar ervaring in het geven van autorijles. Wij richten ons enkel op categorie B (auto). Dit is onze specialisatie en hier zijn wij goed in. Wij hebben ruim voldoende bagage aan informatie en methode om jou in één keer door het rijexamen te leiden. Duizenden cursisten wisten hun weg te vinden en hebben via REFLEX hun rijbewijs met succes gehaald. Dit laatste dankzij de professionele aanpak van de rij-instructeurs bij REFLEX. Lessen bij ons betekent met minder rijlessen je rijbewijs halen.

Vakbekwaamheid
Regelmatig houden wij controles en toezicht op onze aangesloten instructeurs voor hun vakbekwaamheid zodat je gegarandeerd bent van een professionele instructeur.

Samenwerking met onze instructeurs
REFLEX werkt samen met rij-instructeurs in verschillende examengebieden. Voor de toelating tot een samenwerkingsverband, selecteren wij onze intructeurs op strenge eisen met een minimale slagingspercentage van 60%.

Examen gebieden
In verschillende examen gebieden in het land kun je je rijopleiding volgen via REFLEX:
Utrecht
Gelderland
Noord Holland
Zuid Holland (Rotterdam en Denhaag)

Lesauto
Wij vertrouwen op de VW als onze betrouwbare werkpaard. In 1996 hadden wij de toen nieuw gelanceerde Volwagen Golf 3 aangeschaft als lesauto en sindsdien is dat onveranderd.