Rijbewijs8.jpg

A Starters

Een compleet pakket voor starters bestaat uit:
-46 uur rijlessen
-theorie cursus
-rijexamen
-tussen tijdse toets
-herexamen terwaarde van €210.

Als je nog nooit eerder auto hebt gereden raden wij aan om voor dit starters pakket te gaan. In dit pakket hebben wij een speciale kortingprogramma opgenomen vanwege je gebrek aan ervaring. Het is dus echt een starters pakket vor beginners.

De instructeur leert jou de basis beginselen, de bediening van de auto en daarnaast om verkeersinzicht te krijgen en bouwt dit steeds verder uit. Naast voertuigbeheersing zal hij ook verkeerssituaties en gedrag van je medeweggebruikers bespreken.
Belangrijkste is dus als starter, dat je eerst goede beheersing van de auto krijgt.

Hoe snel wil jij je rijbewijs halen als beginner?

Als je heel graag wilt? Kun je zelfs binnen een maand je rijbewijs hebben bij ons! Wil je langer over de rijopleiding doen? Geen probleem, aan jou de keus! Jij bepaalt hoe snel je rijopleiding gaat. Als je meerdere keren per week wil afspreken dan kan dat.

Doe eerst een proefles en bespreek dan verder!

Na je proefrijles bepaal je samen met je rij-leraar hoeveel rijlessen jij nodig hebt om met vertrouwen naar het rijexamen te kunnen gaan. Met dit pakket heb je de ruimte om de auto te leren rijden qua bediening en beheersing. Daarnaast is er ruimte in je pakket voor examentraining. Klaar voor de start? Vraag dan meteen online onze vrijblijvende proefles aan!

 

 

 

 

Mocht je lessen overhouden van je pakket? Geen ramp je krijgt alle overgehouden lessen zonder gezeur netjes terugbetaald!