Rijbewijs-19.jpg

Haastige spoed.....gaat goed!  

Als je snel je rijbewijs wilt halen geef je misschien de voorkeur aan onze spoedopleiding. Je kunt kiezen uit diverse mogelijkheden.  Wil je snel in de zomer je rijbewijs? Doe dan de 5,8 of 10-daagse rijopleiding! Uiteraard kun je ook langer over de opleiding doen, overleg dit met je instructeur. In 5 tot 10 dagen tijd volg je een zeer korte rijopleiding voor een vastgesteld bedrag. 

Deze opleiding is ideaal om bijvoorbeeld in een vakantie te plannen. De 5-/10-daagse rijopleiding is inclusief lessen, het examen en eventueel een herexamen. We gaan natuurlijk voor  in 1 keer slagen en zal een herexamen niet nodig zijn. Voor aanvang van deze opleiding dien je in het bezit te zijn van je theorie-certificaat.
De voordelen van een 5/10-daagse rijopleiding:

 Compacte, voordelige rijopleiding.
 Alle praktijkkosten inbegrepen.
 In 5 dagen tot 10 dagen je rijbewijs.
 Je kan ruim van tevoren je opleiding bespreken.

Wil je gebruik maken van deze spoedopleiding? Houd er dan rekening mee dat je op tijd moet inschrijven!

Hoe gaat de spoedopleiding?

We beginnen altijd met een rijtest vooraf, zodat je weet of een kortdurende rijopleiding de beste manier voor jou is om je rijexamen te halen. Ook wordt hier het aantal lesuren overeengekomen en worden de lessen ingepland. Vervolgens heb je meerdere keren per week les, bij voorkeur zoveel mogelijk tijdens kantooruren,  omdat je rijinzicht zich op deze tijden het beste ontwikkelt.

Wanneer kan ik op het rij-examen?

In het algemeen gebruiken wij de wachttijd van het CBR om jou op te leiden zodat je na de opleiding aansluitend praktijkexamen kan doen. Ook bij een spoedopleiding is een proefexamen of een Tussen Tijdse Toets een mogelijkheid.